LEUVEN: Cerigioni na overwinning tegen Eupen”Te danken aan het collectief”;”http://www.leuvenactueel.be/la-admin/jscripts/tiny_mce/plugins/imagemanager/afbeeldingen/29/sport/BjornRuytinxPlat.jpg

OHL en uitwedstrijden…het leek een combinatie die telkens eindigde in mineur maar daar heeft de Leuvense eersteklasser gisterenavond een einde aan gemaakt. OHL won vlot op het veld van Eupen en scoorde zowaar drie doelpunten. Twee goals op naam van Cerigioni en eentje voor rekening van Bjorn ‘El Toro’ Ruytinx. OHL doet uiteraard een broodnodige goede zaak in de eindronde. De Leuvenaars nemen de leiding, al houdt Moeskroen wel gelijke tred na een overwinning tegen Sint-Truiden. Voor de Limburgers lijkt de eindronde nu al een verloren zaak, tenzij ze natuurlijk twee keer op rij winnen tegen OHL. Die wedstrijden staan zondag en volgende week donderdag op het menu.

De overwinning tegen Eupen is zonder twijfel een opsteker voor de troepen van coach Leko die eerder al had aangegeven dat OHL niet was afgeschreven na het teleurstellende gelijkspel tegen Moeskroen. OHL verloor wel Ibou en Reynaud met blessures. Het is nog niet geweten hoe lang beide spelers out zijn bij de Leuvenaars. Matchwinnaar Cerigioni hield ondanks zijn twee doelpunten het hoofd koel na de wedstrijd. “Te danken aan het collectief”, klonk het bescheiden. 

Over de auteur

Leuven Actueel

Leuven Actueel