Leuven Bears willen Sportoase vullen met 2000 ondernemers

Kirsten Bosmans
1 jaar geleden
door Kirsten Bosmans

Op zaterdag 3 maart organiseren Leuven Bears, in samenwerking met BMW Juma Leuven, Immo De Dijle, Group S en JAYJAYS, het Full House Business Event. Meer dan 2000 ondernemers kunnen zich gratis inschrijven om tijdens de match tegen Kangeroes Basket Willebroek elkaar en de sport beter te leren kennen. Via deze weg willen Leuven Bears en hun partners de kansen en opportuniteiten van de wisselwerking tussen sport en ondernemerschap in de verf zetten. Ondertussen schreven al meer dan 1000 ondernemers zich in.

Dat sport en ondernemerschap een goede wisselwerking blijken te zijn, is bij veel bedrijven geen geheim. Om de opportuniteiten van die wisselwerking in de verf te zetten, organiseren Leuven Bears op zaterdag 3 maart een heus netwerkevent in de Sportoase. “Bij sport draait alles om beleving en emoties. Het verbindt mensen en ondernemers die elkaar niet kennen, maar wel dezelfde passie delen. Met het Full House Business Event willen we aantonen dat basket, net als vele andere sporten, kansen biedt om je naamsbekendheid te verhogen en nieuwe mensen of potentiële klanten te leren kennen”, vertelt Ben De Goignies, voorzitter van de Leuven Bears.

Uniek netwerkevent

Ondernemers die nieuwe contacten willen leggen en de basketbalsport beter willen leren kennen, kunnen zich gratis inschrijven voor het Leuven Bears Business Event op zaterdag 3 maart. De organisatie verwacht meer dan 2000 ondernemers. Na een verwelkoming in de VIP-ruimte, kunnen zij genieten van de wedstrijd tussen Leuven Bears en Kangeroes Basket Willebroek, een spektakelmatch op het scherpst van de snee. De avond wordt afgesloten met een afterparty.

Jo Deferm is ondernemer uit Leuven en trouwe supporter van Leuven Bears. Samen met de structurele eventpartners, JAYJAYS, BMW Juma Leuven, Immo De Dijle en Group S, is hij één van de drijfveren achter het evenement: “Netwerkevents zijn een must voor ondernemers, maar hebben vaak hetzelfde stramien. Met het Full House Business Event wilden we een uniek netwerkmoment organiseren in een sportief en informeel kader. Dat meteen na de bekendmaking al bijna 400 ondernemers zich inschreven, bewijst dat ook de zakenwereld ervoor openstaat. Ondertussen hebben we dat aantal al verdubbeld. Op drie maart willen we de Sportoase tot de nok vullen. Het belooft een avond vol sfeer en spanning te worden.”

Bears4Business

Het netwerkevent kadert in Bears4Business, een initiatief van Leuven Bears geheel gewijd aan hun zakelijke partners. Wie geïnteresseerd is in het Full House Business event kan zichzelf en drie collega-ondernemers gratis inschrijven via de website van Bears4Business. Ook ondernemers die meer te weten willen komen over de mogelijkheden van sportsponsoring kunnen hier terecht.

Over de auteur

Kirsten Bosmans

Kirsten Bosmans