LEUVEN: Alweer inbraken in woningen in Kessel-Lo

De politie kreeg afgelopen weekend alweer meldingen van inbraken in Kessel-Lo. Vorige week werd er ook al een reeks inbraken gepleegd in de Leuvense deelgemeente.

Onbekenden braken zaterdagnacht binnen in een woning in de Overwinningsstraat in Kessel-Lo. De benedenverdieping werd doorzocht en twee laptops en een tablet waren verdwenen. Uit het onderzoek bleek dat zowel de achterdeur als een kelderraampje dat op kipstand stonden, werden geforceerd. De feiten deden zich voor terwijl de bewoners op de eerste verdieping in bed lagen.

In de Verenigingstraat in Kessel-Lo forceerden onbekenden zaterdagnacht een kelderraam. Omdat de doorgang te klein was voor een persoon, bleef het bij een inbraakpoging.

In de Koetsweg in Kessel-Lo raakte inbrekers wel binnen. De bewoners stelden zondagmorgen vast dat de woning was doorzocht. (Geen verdere details bekend)

Eerder deze week werden al een serie van 5 inbraken in woningen vastgesteld in Kessel-Lo, o.m. in de Borstelstraat, de Domeinlaan en de Holsbeeksesteenweg.

Over de auteur

Leuven Actueel

Leuven Actueel