Leuven Actueel nadert 10.000 likes op Facebook

Kirsten Bosmans
2 jaar geleden
door Kirsten Bosmans

Het ziet er naar uit dat de Facebook-pagina van Leuven Actueel over enkele dagen 10.000 likes telt. Uiteraard zijn wij al onze trouwe lezers hiervoor heel dankbaar. Om jullie in onze blijdschap te laten delen, organiseren we na de 10.000ste like een wedstrijd waarbij je kans maakt op een prachtig dvd-pakket. Hou onze Facebook-pagina dus goed in de gaten!

Leuven Actueel is al jaren hét ankerpunt voor nieuws uit de Leuvense regio. Ons team zet zich dagelijks in om al haar lezers op de hoogte te houden van lokaal nieuws, ondernemersnieuws (Leuven Onderneemt), interviews, columns, fotoreportages, restaurants, garages, immo, enzovoort. In augustus 2016 schakelden we nog een versnelling hoger door onze website (www.leuvenactueel.be) in een nieuw kleedje te steken. Een beslissing die op veel bijval kon rekenen: sinds de lancering van de nieuwe website nam ook het aantal likes op Facebook pijlsnel toe. Van 2.500 in augustus vorig jaar tot meer dan 9.900 begin dit jaar. De 10.000 likes zijn dus binnen handbereik, en die erkenning doet ons veel plezier.

Om onze dankbaarheid te tonen, organiseren we na de 10.000ste like een wedstrijd waarbij we een fantastisch dvd-pakket wegschenken. We raden dus iedereen aan om onze pagina goed in de gaten te houden en om deel te nemen aan de wedstrijd. En in de tussentijd: delen en liken maar!

Over de auteur

Kirsten Bosmans

Kirsten Bosmans