LEUVEN: 68e Jaarbeurs begint zaterdag

Morgen gaat de 68e editie van de Leuvense Jaarbeurs van start. Met 12.000 vierkante meter nieuwigheden en ideeën is dat de ideale gelegenheid om te profiteren van aantrekkelijke prijzen.

De 68e editie van de Leuvense Jaarbeurs loopt van 23 tot 31 augustus. Naar goede gewoonte kan u in de Brabanthal ideeën opdoen aan aantrekkelijke prijzen. Uiteraard valt er ook weer heel wat te winnen. Zo kan waardebons ter waarde van 7.000 euro winnen en elke dag wint één bezoeker ook een gratis weekend in België. Elke bezoeker ontvangt aan de inkom ook een gratis kraslot, behalve op zondag. Gratis opvang voor de kinderen is voorzien. Wie met de fiets of de bus komt, maakt kans om een fiets te winnen.

Enkele dagen staan ook in het teken van een thema. Zo is er op dinsdag 26 augustus ‘de dag van de dames’. Gratis toegang, enkele attenties, twee krasloten per persoon en een gratis kapper op het buitenterrein. Een dag later staat het kind centraal met gratis cupcakes. Op donderdag 28 augustus is het dan weer ‘de dag van de 55-plusser’.

Meer info: www.jaarbeursleuven.be

Over de auteur

Leuven Actueel

Leuven Actueel