LEUVEN: 50 handelszaken extra toegankelijk dankzij Hidden City

De toegankelijkheid van Leuvense handelszaken gaat er terug op vooruit!  Door de bijdrage van Ab InBev kon Hidden City vzw 50 hellende vlakken aanbieden en op die manier 50 handelszaken rolstoeltoegankelijk maken.

“Via ons engagement om het Beste Bierbedrijf in een Betere wereld te zijn, willen we in gemeenschappen wereldwijd een positief verschil maken. Met Leuven, onze thuisstad, hebben we een bijzondere band, en we zijn dan ook  blij mee te kunnen werken aan dit initiatief. Ook op deze manier wensen we ons steentje bij te dragen aan de Leuvense gemeenschap”, aldus Eric Lauwers Business Unit President van Benelux en Frankrijk bij AB InBev. Onder meer De Walvis, beenhouwerij Rondou en speelgoed Mertens beschikken nu over een hellend vlak.

Infosessies

“De laatste planken worden nog geleverd!”, klinkt het bij Hidden City. “We hebben  nog een aantal hellende vlakken over, voor drempels tussen 10 en 20 centimeter. Geïnteresseerde handelaars kunnen ons contacteren. Op is op!  Je kan bij ons ook een hellend vlak aankopen. Zowel op 18 januari 2014 (14 tot 17 uur) en 21 januari 2014 (19 tot 22 uur) houden we een infosessie  in de jeugdherberg Blauwput. Spring gerust eens binnen en leer Hidden City kennen. In het voorjaar lanceren we ook enkele acties en hiervoor zijn we op zoek naar extra vrijwilligers. Inschrijven op: info@hiddencity.be.”

Over de auteur

Leuven Actueel

Leuven Actueel