Labo onderzoekt inbraken

In de nacht van maandag op dinsdag werd voor een tweede maal geprobeerd in te breken in een woning in de Bergstraat te Kessel-Lo. De bewoonster schrok wakker door lawaai, waardoor de inbrekers het op de vlucht zetten. De politie stelde braaksporen vast aan een raam aan de achterzijde van de woning. Er werd niets ontvreemd.

Op dinsdag 19 februari werd vastgesteld dat een poging tot inbraak had plaatsgevonden aan een fakbar in de Tiensestraat. De toegangsdeur werd beschadigd, maar ze slaagden er niet in binnen te geraken. De verantwoordelijke van de fakbar verwittigde de politie. 

Gisteren werd een inbraak vastgesteld in een appartementsgebouw dichtbij het station van Leuven. Onbekenden braken zowel de toegangsdeur tot het appartementsgebouw als de deur naar het appartement zelf open. Het appartement werd volledig overhoop gehaald. De buit bedraagt een gouden halsketting. Het gerechtelijk labo werd verwittigd voor sporenonderzoek.

Gisterenavond werd ingebroken in een woning in Heverlee. Onbekenden braken aan de achterzijde van de woning de toegangsdeur tot de veranda open. Ze probeerden diezelfde methode toe te passen op de deur tussen de veranda en de keuken, maar wanneer dit niet lukt, slaan ze het ruitje van de deur in. Op het eerste zicht werd een gsm en zo’n 100 euro ontvreemd. Het labo werd verwittigd voor verder sporenonderzoek. 

Over de auteur

Leuven Actueel

Leuven Actueel