Kruidvat opent filiaal op Engels Plein

Bart Mertens
3 jaar geleden
door Bart Mertens

Na de opening van Easy-M zal op het vernieuwde Engels Plein binnenkort een filiaal van het Kruidvat openen. De zaak met als motto “Steeds verrassend altijd voordelig”, zet zo opnieuw de populariteit van de Vaartkom als locatie voor een handels- of horecazaak in de kijker. Steeds meer handelszaken vinden er onderdak, zoals daar zijn Dijk Drie, Isobois Bio-Home en restaurant Noordoever.

Verder verhuisde Sleepy van de noordoever naar het nabijgelegen Engels Plein, net zoals Easy-M. Er is met andere woorden veel interesse om een zaak in de vernieuwde Leuvense wijk.

Op 10 maart opent het pand van het Kruidvat. Om de opening feestelijk in te zetten, staat er een originele actie op til. Vijf jarigen mogen gedurende één minuut gratis winkelen. De jarigen moeten op donderdag 10 maart om 8 uur naar het nieuwe filiaal komen, met hun identiteitskaart. De eerste vijf jarigen die zich melden, hebben prijs.

In de vernieuwde winkel worden producten en aanbiedingen zo gepresenteerd dat klanten intuïtief vinden wat zij zoeken. De logica van de klant is het uitgangspunt. Naast de haarstylingproducten en shampoo staan bijvoorbeeld ook de föhns gepresenteerd.

Over de auteur

Bart Mertens

Bart Mertens