Kom op 9 mei stemmen op jouw favoriete jonge ondernemer

Ann Peeters
4 maanden geleden
door Ann Peeters

Op donderdag 9 mei reikt LE(J)ON voor het eerst ondernemersawards uit voor 6 categorieën en jij kan mee bepalen wie met de onderscheiding van jonge ondernemer 2019 naar huis gaat.

Leuvense Jonge Ondernemers, kortweg LE(J)ON, maakt jongeren tussen 18 en 25 jaar wegwijs in het grote aanbod van initiatieven rond jong ondernemerschap. Op donderdag 9 mei reikt LE(J)ON voor het eerst ondernemersawards uit voor 6 categorieën: creatief idee, creatieve starter, innovatief idee, innovatieve starter, duurzaam idee en duurzame starter. Iedereen is van harte welkom voor de presentatie van de showcases en de award-uitreiking vanaf 18 uur in SO (Herbert Hooverplein 4, Leuven).

Jongeren tussen 18 en 25 met een idee of een zaak konden zich kandidaat stellen tot 1 april. Een interne jury maakte een eerste selectie van 12 jongeren. Deze 12 pitchen op donderdag 9 mei voor groot publiek en een jury van experts. 50% van de stemming wordt bepaald door een vakjury, de andere 50% door het aanwezige publiek.

De 6 gelukkigen gaan naar huis met een trofee, een etentje bij sterrenrestaurant EED en worden verder ondersteund door het netwerk van LE(J)ON.

Over de auteur

Ann Peeters

Ann Peeters