Kerstshoppen in Leuven, helemaal top!

Kirsten Bosmans
5 maanden geleden
door Kirsten Bosmans

Om klanten alle tijd te geven om hun eindejaarinkopen te doen, zijn de winkels in Leuven een hele maand geopend, weekdagen én weekends. En het wordt gezellig, want elk weekend zingen en spelen Leuvense koren, fanfares en bands van LUCA School of Arts stemmige kerstmuziek in de straten. Dit allemaal ten voordele van het goede doel.

Alle gulle giften van de passanten aan de muzikanten in december worden integraal geschonken aan de Minder Mobielen Centrale Leuven, in het kader van De Warmste Week. Na De Zorgcirkels Jongdementie in 2016 en Poverello Leuven in 2017 werd uiteraard opnieuw voor een Leuvense organisatie gekozen.

Maar het wordt nog beter: doe in december een aankoop in Leuven en maak kans om een Winkel te Winnen, een etalage vol cadeaubonnen en geschenken. Acco, Anders Getint, Anna Specialty Bar, Billy Rose, Bittersweet, Brown Betty, Confiserie Temmerman, De Franse Herder, De Kansel, De Walvis Leuven, Debacker, Dille & Kamille, Doekjes en Broekjes, Els Optics, Elsen Kaasambacht, Frizzante, Great at 8, Jonas, Kamina, Kapper Michel & Co, Kokoon, Létude, Mertens Speelgoed, New Mexico, Osteria Michele, Portobello, Punto, Queens, Susula, Swarovski, Tenue Préférée, Tutti e Due en Workzone schonken allemaal tal van cadeaubonnen en geschenken om de prijzenpotten van WIN een Winkel stevig te vullen.

In al deze zaken krijg je bij aankoop een deelnemersformulier en maak je kans op één van de Winkels. De totale prijzenpot bedraagt meer dan 4500 euro. Je kan de Winkels ook bewonderen in de stad. Er werden immers zes vitrines van leegstaande panden bestickerd met schitterende kerstetalages vol geschenken, de te winnen Winkels dus.

  • Rector De Somerplein: geschenken en cadeaubonnen met een totale waarde van €1230
  • Brusselsestraat: geschenken en cadeaubonnen met een totale waarde van €865
  • Bondgenotenlaan: geschenken en cadeaubonnen met een totale waarde van €725
  • Diestsestraat (1): geschenken en cadeaubonnen met een totale waarde van €815
  • Diestsestraat (2): geschenken en cadeaubonnen met een totale waarde van €770
  • Diestsestraat (3): geschenken en cadeaubonnen met een totale waarde van €205

De winnaars worden in januari bekend gemaakt.

 

Over de auteur

Kirsten Bosmans

Kirsten Bosmans