Jonge ondernemers gezocht voor mijnLeuven

Stefan Van de Weyer
1 jaar geleden
190 Views
door Stefan Van de Weyer

Het jongerenlabel van Leuven, mijnLeuven trekt op zoek naar ondernemende jongeren, zij moeten sterke ideeën uitbouwen tot sterke merken en dit op de tweede editie van De Start-Up. Tot november loopt dit ondernemend project nog, het geeft tieners tussen vijftien en zeventien jaar de mogelijkheid om hun dromen zelf te sturen.

Het is niet de eerste keer dat De Start-Up plaats vindt, immers vorig jaar stonden 22 jongeren samen in voor het ontstaan van vier start-ups; Boule de Louvain, Copper&Woods, Juice-Up en Picknick Unique. Zij konden gespot worden op Leuvense evenementen zoals Het Groot Verlof, Autovrije Zondag en Habitat-festival. Ze werkten ook samen met lokale ondernemers zoals bijvoorbeeld Bar Stan, Lasso, WØTI en verschillende anderen…

Durven experimenteren, skills aanscherpen en proeven van een eigen onderneming zijn dé items die centraal staan in dit project.

Wie tussen 15 en 17 jaar oud is en mee wil doen moet zich stilaan reppen. Er kan nog tot en met 16 februari ingeschreven worden voor ‘De Start-Up’ op www.mijnleuven.be/destartup. Op woensdag 15 februari vindt een info-avond plaats waar het project geïntroduceerd zal worden aan geïnteresseerde jongeren. De info-avond begint om 19 uur in Jeugdcentrum Vleugel F. mijnLeuven is een non-profitorganisatie die in 2017 haar zesde levensjaar induikt.

Over de auteur

Stefan Van de Weyer

Stefan Van de Weyer