Inbrekers minstens zes keer actief

Stefan Van de Weyer
11 maanden geleden
door Stefan Van de Weyer

Inbrekers pleegden in Kessel-Lo minstens drie inbraken. Daarbuiten ondernamen ze drie keer een poging om er ergens binnen te dringen en werden er verdachten opgemerkt.

Dieven hebben maandag tijdens de dag ingebroken in een appartement op het gelijkvloers in de Spreeuwenstraat in Kessel-Lo. Toen de bewoonster ’s avonds thuis kwam, stelde ze vast dat er het slaapkamerraam aan de achterzijde van de flat, grenzend aan een fiets- en wandelpad, was opengebroken. De slaap- en badkamer werden doorzocht, andere kamers schijnbaar niet. Er was ogenschijnlijk niets gestolen.

Dieven hebben maandag tijdens de dag van een korte afwezigheid van de bewoners van een huis in de Lodreef in Kessel-Lo gebruik gemaakt om in te breken. Een raam aan de achterzijde van het huis, grenzend aan een tuin, was opengebroken. Eén kast in de woonkamer werd duidelijk doorzocht, maar verder was er schijnbaar nergens gezocht. Er werd niets gestolen.

Ook in een huis in de Guldensporenlaan werd er ingebroken. Toen de bewoner ’s avonds thuis kwam, stelde hij vast dat in de slaapkamer kleren verspreid lagen over de grond. De daders hadden een raam geforceerd om binnen te kunnen. Het is andermaal niet duidelijk of er iets werd gestolen.

Dieven hebben geprobeerd in te breken in een huis in de Steenbakkerijstraat in Kessel-Lo. Toen de bewoners ’s avonds thuis kwamen merkten ze duidelijke braaksporen op aan een raam. Er is ook sprake van twee onbekende mannen, beiden ongeveer 1,80 meter groot en donker gekleed, die in de omgeving rondhingen.

Ook in de Platte Lostraat en de Elfnovemberlaan werden maandagnamiddag pogingen tot inbraak gemeld en verdachte personen opgemerkt. Er werden ondermeer moddersporen van schoenen aangetroffen op het terras van een woning.

Over de auteur

Stefan Van de Weyer

Stefan Van de Weyer