Inbrekers actief in Kessel-Lo en Wilsele

Stefan Van de Weyer
10 maanden geleden
door Stefan Van de Weyer

In Leuven waren er weer inbrekers actief, onder andere in Kessel-Lo en in Wilsele. Ze hadden het voorzien op geld en juwelen.

In de Franz Schollaertstraat werd er dinsdagnamiddag ingebroken in een woning. Het raam van de garage in de woning werd opengebroken en de woning werd doorzocht. De inbrekers gingen aan de haal met juwelen. De politie werd verwittigd en stelde proces-verbaal op.

Er werd dinsdagnamiddag ook ingebroken in de Zavelputstraat in Wilsele. Er werd eerst geprobeerd om de achterdeur open te breken, maar toen dit niet lukte hebben de inbrekers een raam geforceerd. De hele woning werd doorzocht en de inbrekers besmeurde de woning ook met wijn van de bewoners. Ze gingen aan de haal met 50 euro cash geld. De politie kwam ter plaatse en er werd proces-verbaal opgesteld.

Inbrekers sloegen dinsdagnamiddag toe in de Meugenslaan in Kessel-Lo. Ze konden via de achterdeur de woning betreden en gingen aan de haal met een collectie euromunten ter waarde van 20 euro. Ook hier werd de politie verwittigd en werd er proces-verbaal opgesteld.

Over de auteur

Stefan Van de Weyer

Stefan Van de Weyer