Inbraak In Den Rozenkrans en in bedrijfsgebouw

Stefan Van de Weyer
1 jaar geleden
door Stefan Van de Weyer

Inbrekers zijn binnengedrongen in een pand in Heverlee waarin enkele bedrijven gehuisvest zijn en in café In Den Rozenkrans aan de abdij van Vlierbeek in Kessel-Lo.

Dieven hebben ingebroken in een bedrijfsgebouw in de Gaston Geenslaan in Heverlee, waar verschillende firma’s onder één dak zitten. Een buitenraam werd geforceerd. In het gebouw zelf werden ook enkele deuren opengebroken. De daders gingen ervandoor met verschillende laptops. Bij het doorzoeken van de kasten werd de sleutel van een bedrijfsauto, die in de garage geparkeerd stond, aangetroffen. De auto zelf was verdwenen. Het gerechtelijk labo kwam ter plaatse voor een sporenonderzoek.

In café In Den Rozenkrans in de abdij van Vlierbeek in Kessel-Lo werd opnieuw ingebroken. Twee mannen forceerden de toegangsgeur van het café, waarna één van hen de zaak binnen ging. Wanneer onmiddellijk daarna het inbraakalarm in werking trad, zetten de twee mannen het op een lopen zonder buit te hebben gemaakt. De feiten werden gefilmd door de bewakingscamera.

Over de auteur

Stefan Van de Weyer

Stefan Van de Weyer