Immo Verimass, voor de verkoop en verhuur van al je vastgoed

Kirsten Bosmans
2 jaar geleden
door Kirsten Bosmans

Immo Verimass is al meer dan 25 jaar een vaste waarde in de Leuvense vastgoedwereld. Wil je vastgoed verkopen of verhuren? Klop dan eens aan bij Immo Verimass: de betrouwbare en ervaren partner die je zoekt in en rond Leuven.

Immo Verimass werd destijds opgestart door Walter Devlies en Johannes Geuth. Vandaag is het een van de grootste spelers op de Leuvense vastgoedmarkt. Deze goede reputatie heeft het kantoor vooral te danken aan haar jarenlange ervaring, haar gedreven team, bestaande uit 14 gemotiveerde medewerkers, en haar eerlijkheid. “We zijn altijd heel correct met onze klanten”, zeggen de zaakvoerders. “We maken geen loze beloftes en hanteren altijd eerlijke en haalbare verkoopprijzen.”

Wie een vastgoed wil verkopen, zit bij Immo Verimass goed omdat het kantoor mooie slaagkansen kan voorleggen. “We verkopen tientallen huizen en appartementen per jaar”, vervolgen Walter en Johannes. “Dat cijfer danken we vooral aan ons professioneel en ervaren team. Onze mensen zijn ook op de hoogte van alle wettelijke bepalingen, en van de gevoeligheden op de Leuvense vastgoedmarkt.”

Naast vastgoedverkoop is Immo Verimass ook gespecialiseerd in de verhuur van vastgoed, en treedt ze steeds vaker op als rentmeester (beheerder van een woning) en als syndicus (beheerder van residenties).

Immo Verimass, met kantoor in het drukke winkelgedeelte van Leuven, is vlot bereikbaar en heel zichtbaar. Wie het aanbod van Immo Verimass wil bekijken, kan daarvoor terecht op de overzichtelijke website www.verimass.be of aan de drie grote vitrines in het centrum van de stad.

Immo Verimass – Louis Melsensstraat 8 – 3000 Leuven – 016/284 888 – immo@verimass.be – www.verimass.be

 

Over de auteur

Kirsten Bosmans

Kirsten Bosmans