Iconische kersttruck van Coca-Cola komt vandaag naar Leuven

Kirsten Bosmans
1 jaar geleden
door Kirsten Bosmans

Vandaag zal de iconische kersttruck van Coca-Cola halt houden in Leuven, meer bepaald aan het Martelarenplein. De kersttruck is dé eyecatcher van de kerstcampagne van Coca-Cola die nog tot 31 december loopt en draait rond dankbaarheid. Coca-Cola roept iedereen op om, in plaats van veel cadeaus te geven, oprecht je dankbaarheid uit te drukken tegenover iemand die je lief is. En dat kan je bijvoorbeeld doen door je dankjewel-boodschap gigantisch groot te laten projecteren op de kersttruck!

Nog tot zondag 31 december toert de Coca-Cola kerstruck door België. Hij houdt maar liefst 30 keer halt in ons land en vandaag is Leuven aan de beurt. De truck zal halt houden aan het Martelarenplein en zal daar van 15 tot 21 uur aanwezig zijn. Wie een bezoekje brengt aan de kersttruck kan er zijn of haar dankjewel-boodschap doorgeven en laten verschijnen op de zijkant van de truck, op een gigantisch led-scherm – een unieke manier om dank je wel te zeggen aan wie je lief is! Bovendien kan je in de truck natuurlijk ook de hand schudden van de kerstman én kan je een gepersonaliseerd kerstcadeau ontwerpen.

Wie niet tot aan de truck raakt, kan online terecht op christmas.cocacola.be/nl. Céline Van den Rijn, marketingdirecteur Coca-Cola België: “Wie er niet in slaagt om een kijkje te nemen in de Coca-Cola-kersttruck, kan op onze website zijn of haar dankjewel laten omtoveren tot een magisch kerstfilmpje. Op die manier geven we iedereen de kans om groots uit te pakken met zijn kerstboodschap én doen we het hele land stralen. Want door een dankjewel te delen, geef je anderen energie en verspreid je mee het positieve kerstgevoel.”

Over de auteur

Kirsten Bosmans

Kirsten Bosmans