Huizenjagers strijken neer in Leuvense regio

Kirsten Bosmans
7 maanden geleden
door Kirsten Bosmans

Volgende week zijn de Huizenjagers terug te vinden in Vlaams-Brabant. Thomas, Yasmin en Jarne schuimen de gegeerde regio af en gaan op zoek naar droomwoningen voor de kandidaat-kopers. Wie mag deze week de trofee in de lucht steken?

Twee van de drie Huizenjagers komen uit Leuven. De 26-jarige Thomas werkt al vier jaar in het kantoor van zijn vader. Vertrouwen uitstralen is voor hem het belangrijkste als makelaar, maar deze jongeman gaat steevast voor de trofee. Ook jong geweld Jarne mengt zich in de strijd. Hij werkt samen met de hele familie in het immokantoor in Leuven. Hij wil, over enkele jaren, samen met zijn vriendin het kantoor van mama en papa overnemen. Hun concurrent Yasmin is een jonge en gedreven dame en ze heeft sinds kort een eigen kantoor in Zemst.

In de derde aflevering van de week, die op woensdag 17 oktober wordt uitgezonden, gaan de Huizenjagers op zoek naar een woning in Heverlee. Kirsten en Michael zoeken een toffe, instapklare gezinswoning van 450.000 euro waar ze hun twee zoontjes kunnen grootbrengen. Er moeten drie slaapkamers en een bureauruimte zijn, maar ook een tuin voor de kippen en plaats voor een moestuin zijn een vereiste. Veel licht, charme en authentieke elementen zullen bepalen of het hun droomhuis kan worden.

De andere dagen gaat het gezelschap naar Hoeilaart, Vilvoorde en Mechelen.

Over de auteur

Kirsten Bosmans

Kirsten Bosmans