Hittegolf: Regus stelt zijn business lounges open voor studenten Een koel blokpunt in het station van Leuven

Stefan Van de Weyer
10 maanden geleden
door Stefan Van de Weyer

Studeren voor een tweede zit is geen pretje, en al zeker niet wanneer het bloedheet is. Om studenten een hart onder de riem te steken, stelt flexwerkaanbieder Regus zijn business lounges gratis voor hen open. De airco zorgt er voor verkoeling en er is gratis Wi-fi, koffie, water en thee. In Leuven kunnen studenten terecht in het Regus Express center in het station.

Studenten kunnen vanaf vandaag tot 31 augustus gebruikmaken van de Regus business lounges om er in alle rust en op een professionele werkplek te blokken. De meer dan 30 locaties in België – waaronder de locatie in het station van Leuven – zijn allemaal uitgerust met airconditioning en wifi. Bovendien krijgen de studenten er gratis water, koffie of thee aangeboden. Studenten kunnen er op weekdagen tussen 9 en 17 uur terecht. Dit aanbod geldt zolang er beschikbare plaatsen zijn.

“Met dit ‘coole’ initiatief willen we de studenten een hart onder de riem steken door hen te laten studeren in één van onze werkpleklocaties. Anderzijds willen we hen laten kennismaken met onze flexibele werkplekken,” aldus William Willems, Algemeen Directeur van Regus België.

Het Belgische Regus netwerk telt 37 locaties[1]. Het Regus Express center in het station van Leuven omvat op vier verdiepingen een business lounge met leestafel, lounge zetels, thinkpods en vergaderzalen. Daarnaast heeft het center ook privé-kantoren en een co-workingruimte ter beschikking.

Dit aanbod is geldig zolang er beschikbare werkplekken zijn. Bovendien wordt enkel gratis toegang tot de business lounges verleend, alle bijkomende diensten worden aangerekend. Vraag naar de voorwaarden in het Regus center

Over Regus

Regus is ’s werelds grootste werkplekaanbieder met een ongeëvenaard netwerk van kantoren, co-working- en vergaderruimtes om elke onderneming – waar dan ook – te ondersteunen. Met een breed scala aan werkplekoplossingen maakt Regus het voor ondernemingen mogelijk om zich te focussen op hun kernactiviteiten zonder zich te moeten bezighouden met alle vastgoedbeslommeringen. Zo kunnen ze hun productiviteit verhogen én besparen ze op hun vastgoedkosten. Zo’n 2,5 miljoen gelijkgestemde professionals maken deel uit van het wereldwijde Regus-netwerk.

Voor meer informatie: www.regus.be

Over de auteur

Stefan Van de Weyer

Stefan Van de Weyer