Hip naaisalon van Femma Leuven

Op 25 maart lanceert Femma Leuven in het Wereldcafé Leuven haar naaisalon. Dit unieke concept, bekrond met de prijs voor het sociaal-cultureel werk in Vlaams-Brabant, brengt generaties vrouwen samen om te doen wat Madame Zsa Zsa superhip maakte: naaien.

Marjan (32):’Wat ik hier zo leuk aan vind, is dat ik mijn eigen ding kan doen. Ik naai wat ik wil. Dit is geen schoolse les, maar wel een avondje ontspannen en rustig werken aan mijn eerste rokje.  Dat komt er thuis gewoonweg niet van. Wanneer ik vastloop, roep ik Ria. Zij helpt me verder en geeft me veel praktische tips. Dit is precies waar ik naar op zoek was.’

“Met de organisatie van dit naaisalon spelen we in op de naaitrend: naaien is vandaag superhip!”, aldus de organisatie. “Heel veel (jonge) vrouwen willen heel graag leren naaien: om hun kleding te pimpen of originele stukken te maken, om kleertjes voor hun kinderen te maken, om leuke accessoires en hebbedingetjes te maken. In dit naaisalon geven ervaren naaisters hun skills door aan jonge vrouwen: een unieke, intergenerationele activiteit!”

Plaats: Wereldcafé (COOP), Joris Helleputteplein, Leuven

Tijdstip: maandag 25 maart 2013, vanaf 19.30. 

Meer info: Eva Brumagne, eva.brumagne@femma.be, 0485 827293


Over de auteur

Leuven Actueel

Leuven Actueel