Het Wolf Café in Langdorp is opnieuw open

Stefan Van de Weyer
2 jaar geleden
door Stefan Van de Weyer

Onlangs heeft het nieuwe Wolf Café op de Betekomsesteenweg in Langdorp zijn deuren geopend en is het helemaal klaar om jullie met open armen te ontvangen. Eerder moest het in mei 2016 verhuizenna klachten van buurtbewoners. In het nieuwe café kom je alles te weten over het concept van het Wolf Café, wat je er kan eten en drinken, de mooie ligging, de Wolf producten en veel meer.

Dat Wolf meer is dan bier, is ondertussen wel duidelijk. Wolf staat voor een bepaalde manier van leven en van beleven. Ieder van ons heeft ergens wel een wolf in zich. Sommigen wat meer dan anderen maar wees gerust, hij is er. Het Wolf Café is met zijn unieke eetkaart dan ook de ideale plaats om van deze Wolf beleving te proeven.

Natuurlijk kan je hier genieten van alle Wolfproducten zoals het hele assortiment aan Wolf bieren, Wolf koffie, Wolf wijn, enz… Wat het Wolf Café zeker speciaal maakt is de unieke eetkaart. Met de basisformule kan u al vanaf 16,50 euro per persoon komen smullen van lekker gebakken vlees en/of vis op de BBQ. Maar ook voor ’s middags een kleine of snelle snack is het Wolf Café ideaal. Een lekkere croque, een spaghetti of een snelle BBQ vind je terug op ons menu. Meer hierover verder in dit krantje… Voor de zoetebekjes is er natuurlijk de eigen ambachtelijk gedraaide Wolf Ice Cream. Dagelijks worden er op de Wolf site verse Wolf ijs in verschillende smaken gemaakt. Vraag naar de smaken van de dag.

Meer info op http://www.wolfbelgium.com/

Over de auteur

Stefan Van de Weyer

Stefan Van de Weyer