HERENT: Kapitein Winokio op Wild In ’t Park

Wild In ’t Park, het jaarlijkse familiefestival in het Wildemanspark in Herent, heeft haar eerste naam voor de komende editie bekend gemaakt. Kapitein Winokio zal er de tent op zijn kop zetten.

Wild In ’t Park vindt dit jaar plaats op 8, 9 en 10 mei. Opnieuw drie dagen dus. Na het succes van de derde festivaldag vorig jaar, met het uitverkochte concert van Clouseau, wordt er ook dit jaar een extra dag aan het festival gebreid. Zondag 10 mei zal er een internationale band op het podium staan. Maar die naam wordt nog geheim gehouden.

Werd wel al bekend gemaakt: de naam van Kapitein Winokio. Hij komt samen met zijn live band vol stoere matrozen de leukste kinderliedjes zingen. Om het feest compleet te maken, worden ook randanimatie, chocomelk en gezonde snoepjes voorzien.

De rest van de affiche wordt op 28 februari bekend gemaakt tijdens de derde Rock Rally in De Wildeman. Daar strijden vijf lokale bands voor een plek op het podium van Wild In ’t Park. De ticketverkoop start op 1 maart via www.wildintpark.be. 

Over de auteur

Leuven Actueel

Leuven Actueel