HERENT: Afscheid van Luc Vriens op weide van Rock Werchter

Luc Vriens, CEO van Waterleau, krijgt een afscheidsplechtigheid op de weide van Rock Werchter. Vriens was een persoonlijke vriend van Herman Schueremans en was vaak te gast op het beste festival ter wereld.

Op 4 oktober wordt er afscheid genomen van Luc Vriens, voormalig CEO van Waterleau in Herent. Luc Vriens overleed geheel onverwacht op 12 september in China. Hij was op zakenreis waar enkele medewerkers ongerust werden toen hij niet kwam opdagen op een afspraak. Uiteindelijk ontdekte men het lichaam van Vriens levenloos aan. Hij bleek overleden in zijn slaap. Vriens werd amper 57 jaar oud.

Als innovatief zakenman richtte hij Waterleau op dat gespecialiseerd is in water- en luchtzuivering. Met 350 personeelsleden was het bedrijf uitgegroeid tot een belangrijke speler in de markt. Vriens was altijd al een opvallend figuur in de zakenwereld. Daarom mag het niemand verbazen dat er een afscheidsplechtigheid wordt georganiseerd op de weide van Rock Werchter. Luc Vriens was een persoonlijke vriend van Herman Schueremans en kwam vaak naar het festival. Deze zomer was hij nog aanwezig.

De afscheidsplechtigheid vindt plaats op zaterdag 4 oktober om 9.30 uur ’s morgens. Er worden meer dan 800 mensen verwacht in de tent op de weide. Na de plechtigheid wordt Luc Vriens in intieme kring begraven in Kessel-Lo.

Over de auteur

Leuven Actueel

Leuven Actueel