Handelaarsvereniging Kwixx heeft nieuw bestuur

Stefan Van de Weyer
3 jaar geleden
door Stefan Van de Weyer

Joseph Carlo wordt voorzitter van het dertienkoppig bestuur van de handelaarsvereniging Kwixx. Kwixx is een afkorting voor Kom-winkelen-in-Tienen, de stadsnaam werd als het “dubbele van tien” bekeken in Romeinse cijfers. Na maanden van vergaderingen met wijken en deelgemeenten ging de werking opnieuw van start. Carlo van Declercq juwelen in de Nieuwstraat leidt samen met dertien handelaars het nieuwe bestuur.

Het bestuur wil het verleden rusten en wil vol  gaan voor een goede samenwerking met de stad Tienen. Samen willen ze het parkeerbeleid, de leegstand en mobiliteit aanpakken. Ze willen verder de handelaars proberen te motiveren en in te lichten over wat er gebeurt. Het is de bedoeling om meer in te spelen op de noden van deze tijd zowel op digitaal vlak als op het vlak shoppingactiviteiten.

Kwixx wil tegen september een digitaal platform van gezamenlijke klantenkaarten uit de grond stampen. De bedoeling is om een  shopkaart waarmee inkopen kunnen gedaan worden via bijvoorbeeld Iphone en Ipad in het leven te roepen. Een infovergadering hierover met alle handelaars vindt plaats op maandag 23 mei in de Toneelzaal van de Stad Tienen.

Over de auteur

Stefan Van de Weyer

Stefan Van de Weyer