Grote Autoshow tijdens De Langste Dag

Bart Mertens
3 jaar geleden
door Bart Mertens

Liefst Leuven pakt op 25 juni uit met De Langste Dag. Dit jaar nog meer openluchttheater in een gezellige shoppingstad op het programma. Ook opvallend: de autoshow aan het Rector De Somerplein. Alle grote merken zullen aanwezig zijn om hun nieuwste modellen te tonen.

De Langste Dag is al toe aan de 31ste editie en zet deze editie nog meer in op openluchttheater. Artiesten uit binnen- en buitenland kleuren op 25 juni de Leuvense straten met hun kunsten op wat we zonder blozen kunnen omschrijven als de grootste geanimeerde stadsbraderie van Vlaanderen en van België. Organisator Liefst Leuven verwacht alweer 100.000 mensen in het hartje van de stad. “Op 25 juni wordt het stadscentrum van Leuven één groot shopping en openluchttheater. De randanimatie van uitzonderlijk hoog en internationaal niveau trekt langs de winkels en terrassen. Tijdens de braderie kunnen nieuwsgierigen als eerste unieke koopjes doen, nog voor de officiële solden beginnen. Wie door de straten kuiert, ontdekt de binnenstad en zijn historische plekken en monumenten op een andere manier”, zegt Tine Vandeweerd van Liefst Leuven.

Autoshow

Leuk is ook de grote autoshow op het Rector De Somerplein. Alle grote garages uit de regio Leuven zijn aanwezig om de nieuwste modellen te tonen aan het publiek. In totaal worden er meer dan 75 wagens tentoongesteld. Zonder meer een extra attractie voor De Langste Dag die al van start gaat om 10 uur ’s ochtends. Zoals elk jaar zijn er ook mooie prijzen te winnen op De Langste Dag waaronder een weekendje Disneyland Parijs voor vier personen en heel wat cadeaubonnen om te shoppen in Leuven.

Meer informatie: www.delangstedag.be

Over de auteur

Bart Mertens

Bart Mertens