Grootste jobbeurs van het land in Universiteitshallen

Op 15 oktober 2013 zal tussen 10.30 en 16.30 de derde editie van de PhD Job Fair plaatsvinden (University Hall, Jubileumzaal, Naamsestraat 22 te Leuven). Dit is de grootste jobbeurs van België, specifiek gericht op jonge onderzoekers.

Het event wordt georganiseerd door de PhD Society Leuven, met steun van de KU Leuven. Deze PhD Job Fair zal doctoraatsstudenten de mogelijkheid geven om in contact treden met nationale en internationale organisaties van verschillende disciplines, netwerken, toekomstige werkgevers en werknemers ontmoeten, etc. Kortom, jonge onderzoekers en het bedrijfsleven meer met elkaar kennis te laten maken en de mogelijkheden na een doctoraat te ontdekken.

Vorig jaar hebben rond de 1000 studenten het evenement bezocht, om in contact te treden met de 50 bedrijven en organisaties die er vertegenwoordigd waren. Deze organisaties zijn vooral privébedrijven, want meer dan 90% van de doctoraatsstudenten kiezen voor een carrière buiten de academische wereld, maar ook universiteiten of non-profit organisaties. Verdere informatie is verkrijgbaar via de homepage http://phdjobfair.org/

Over de auteur

Leuven Actueel

Leuven Actueel