Gewonden bij vechtpartijen in uitgaanscentrum

Tijdens een vechtpartij tussen een groepje minderjarige scholieren en enkele studenten vannacht omstreeks 3 uur in het uitgaanscentrum van de stad raakten 2 van de studenten licht gewond. Een 22-jarige uit Zulte en een 19-jarige uit Tournai werden met lichte verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis Heilig Hart. 

Alle betrokkenen werden geïdentificeerd. Er meldden zich ook enkele getuigen. Een onderzoek zal de juiste omstandigheden van de vechtpartij moeten duidelijk maken. De ouders van de 4 minderjarige scholieren, tussen 14 en 17 jaar oud en allen woonachtig in Leuven, werden telefonisch verwittigd en kwamen hun kinderen op het commissariaat afhalen.

Een 21-jarige Nederlandse student kreeg het woensdagochtend omstreeks 4 uur op de Lavorenberg ook aan de stok met een onbekende man. De man kreeg om nog ongekende reden een slag in het aangezicht en hield daar een kwetsuur aan de neus aan over. Een voorbijganger trof het slachtoffer aan op de grond en verwittigde de hulpdiensten. De twintiger werd met een ziekenwagen overgebracht naar het Heilig Hart. 

Over de auteur

Leuven Actueel

Leuven Actueel