Gene Thomas, Coco Jr. en Guy Neve op Jaarbeurs Leuven

Kirsten Bosmans
2 jaar geleden
door Kirsten Bosmans

Komende zaterdag gaat in de Brabanthal de 71ste Jaarbeurs Leuven van start. Negen dagen lang kan je er terecht bij een 180-tal standhouders met heel uiteenlopende waren. Maar ook qua randanimatie valt er dit jaar veel te beleven op de beurs. Hieronder een overzichtje van wat je tussen 26 augustus en 3 september zoal kan verwachten.

Op zaterdag 26 augustus komen accordeonist Matthias Lens (om 14 uur) en Dinky-Toy Coco Jr. (om 14.30 uur) signeren. Een dag later loopt zanger Yannick Bovy langs voor een signeersessie. Wees erbij om 16 uur. Ook Hans Beerten van Music Show Scotland reist die dag speciaal af vanuit Nederland om de Jaarbeurs te bezoeken en een interview af te leggen bij Stadsradio Leuven. Hans Beerten is de muzikale leider van Music Show Scotland en hoofd van de familie Beerten. Verder kan je op 27 augustus ook een doedelzakspeler en hostess van Music Show Scotland aan het werk zien. Deze zijn eveneens van de partij op de themadagen.

Primetime Communication Group, dat de beurs dit jaar samen met Leuven Handelt organiseert, heeft ook moeite gedaan om een extra mooie invulling te geven aan de themadagen. Zo zal Gene Thomas een akoestisch optreden geven tijdens de Dag van de Dames (29 augustus om 16 uur). Een dag later, tijdens de Dag van het Kind, kunnen de allerkleinsten terecht bij een betoverend kapsalon en een professionele grimeuze. Op 31 augustus tot slot, de Dag van de 55-plusser, staan er twee optredens gepland: van Guy Neve om 17 uur (foto) en van Matthias Lens om 18 uur.

Meer info: www.jaarbeursleuven.be

 

Over de auteur

Kirsten Bosmans

Kirsten Bosmans