Frisse wind in Thelma Coffee & Design

Kirsten Bosmans
1 jaar geleden
door Kirsten Bosmans

Thelma Coffee & Design, de Leuvense conceptstore voor wie houdt van slowshopping, wordt sinds het begin van deze maand uitgebaat door Simke De Clercq (25) en Stephanie François (27). Beide dames, zelf afkomstig van het Leuvense, nemen de zaak over van Katrien Vandenberghe.

De conceptstore werd in februari 2016 opgericht door Katrien Vandenberghe en was meteen een hotspot in Leuven. Na twee mooie jaren laat Katrien Thelma Coffee & Design – genoemd naar haar dochter – over aan de jonge ondernemers Simke De Clercq en Stephanie François om meer tijd vrij te maken voor haar gezin met drie jonge kindjes.

Totaalconcept in gezellige sfeer

Het ruime, lumineuze pand in de trendy Vaartwijk vormt het decor voor de ideale mix tussen koffie, mode en design. Simke en Stephanie vullen elkaar perfect aan in dit project met hun achtergrond in respectievelijk de modewereld en de horeca.

Met een Scandinavische ‘hygge’ sfeer creëren ze een zogenaamde Feelgood Store, waarin gezelligheid en genieten centraal staan en de bezoeker zich helemaal thuis voelt. Tijdens of na het shoppen geniet de bezoeker in alle rust van een heerlijke kop Leuvense Mok-koffie, een verfrissend homemade drankje of vult hij zijn maag met verse yoghurt met granola of een heerlijk stukje huisgemaakte taart.

Kleren en nog zoveel meer…

In de winkel vindt men niet enkel kledingcollecties van zowel bekende buitenlandse ontwerpers als Belgische merken, ook juwelen en verzorgingsproducten zijn er beschikbaar. Helemaal weg van het Scandinavische interieur? Van de stoel waarop men zit, tot het kopje koffie en de aankleding, alles is er te koop.

 

Over de auteur

Kirsten Bosmans

Kirsten Bosmans