Fietsers gewond bij ongevallen

 Zaterdagmorgen even na 4 uur reed een 21-jarige student uit Meeuwen-Gruitrode in De Brusselsestraat met zijn fiets tegen de achterzijde van een geparkeerd voertuig. De fietser kwam ten val en liep daarbij een hoofdwonde op. Hij werd met een ziekenwagen overgebracht naar het UZ Gasthuisberg. Daar legde hij later een positieve ademtest af.

 Op de Naamsesteenweg ter hoogte van de Kardinaal Mercierlaan kwamen zaterdagnamiddag omstreeks 16.30 uur een fietster en een automobilist met mekaar in aanrijding. De 57-jarige fietser, een man uit Heverlee, kwam ten val en raakte hierbij licht gewond. Hij werd met een ziekenwagen overgebracht naar het Heilighartziekenhuis.

 Zondagochtend omstreeks 4 uur reed een 60-jarige dame uit Bierbeek met haar auto op de Geldenaaksebaan ter hoogte van de wegversmalling in het midden van de rijbaan tegen een vluchtheuvel en verkeersbord. Het voertuig raakte zwaar beschadigd en moest door de takeldienst worden versleept. De bestuurster en haar passagier raakten niet gewond. De vrouw legde een positieve ademtest af.

Over de auteur

Leuven Actueel

Leuven Actueel