Fandag OHL op 20 juli

Op zaterdag 20 juli organiseert de supportersfederatie in samenwerking met de club een fandag. Vanaf 13.00u ‘s middags kan je doorlopend terecht aan de verschillende standen en activiteiten van onze sponsors en sympathisanten.

“Onze jongste supporters kunnen terecht in Lionel’s kidsclubdorp met onder andere springkastelen, kermisattracties, gekke clowns, grime, Vlaamse kermis, kinderdisco, yoghurtijsjes van Stéfan Gisslason en nog vele andere dolle animaties.
De dames onder ons zijn dan weer van harte welkom op de OH-elle stand terwijl de die-hards zeker eens moeten langsgaan bij het supportersterras”, aldus de club.
“Sta je te popelen om onze nieuwste aanwinsten en onze nieuwe uitrusting te bekijken? Wees dan aanwezig bij de voorstelling om 14.30u! Wil je jouw voetbalkunsten meten met die van Ben Yagan? Op de foto met El Toro? Wedstrijdje jongleren tegen Thomas Azevedo? Alles kan! Je kan om 15.30u zelfs deelnemen aan de wedstrijdlunch in de Seatsruimte, samen met de voltallige spelers- en trainersstaf. Meer info hieromtrent en een inschrijvingsformulier vind je op www.o-hasj-el.be/spelerslunch.”

Aansluitend op de fandag speelt OHL om 19.00u een galawedstrijd tegen het Franse Troyes AC. Deze wedstrijd is gratis voor onze abonneehouders én voor iedereen die omstreeks 16.30u aanwezig is op onze fandag. “Je kan dan aan de stand van de supportersfederatie jouw gratis ticket afhalen”, aldus OHL. 

Over de auteur

Leuven Actueel

Leuven Actueel