Eerste lasagnerie in België geopend in Parijsstraat

Stefan Van de Weyer
3 jaar geleden
door Stefan Van de Weyer

Voormalig accountmanager bij horecagroothandel Hanos Lieven De Mulder (27) zei zijn job vaarwel en besloot met een gloednieuw concept te starten. Lasagnerie ‘Löven’ in de Parijsstraat is de vrucht van zijn arbeid geworden, voorlopig uniek in zijn soort in België.

De uitbater, afkomstig uit het Leuvense, wilde een zaak starten dat geen personeel nodig had en kwam al gauw bij een lasagnerie uit. In Parijs bestaat er al een soortgelijke lasagnerestaurant en ook in de Verenigde Staten is het inmiddels al een bekend concept.

De lasagnes worden allen ter plaatse bereid, verser kan dus niet, en dat in een ruimte die plaats biedt aan achttien gasten. De hongerigen hebben keuze tussen de traditionele lasagne bolognaise, een veganistische lasagne of een wildlasagne. De mogelijkheid bestaat eveneens om alle gerechten af te halen. Op weekdagen opent het restaurant telkens om acht uur stipt, ’s weekends is dat een uurtje later. De sluitingstijd varieert voorlopig tussen veertien, negentien en 21.30 uur. De openingsuren staan https://www.lasagnerie-loven.be/

Over de auteur

Stefan Van de Weyer

Stefan Van de Weyer