Easy-m schuift winkel 200 meter op

Kirsten Bosmans
3 jaar geleden
door Kirsten Bosmans

Het filiaal van Apple verdeler easy-m, dat al meer dan twintig jaar aan de Leuvense Vaartkom ligt, heeft onlangs de deuren gesloten… om ze 200 meter verder weer te openen in een gloednieuw pand, naast Albert Heijn. Zaakvoerder Annick Maes maakte de heropleving van de Vaartkom vanaf het begin mee, en nestelt haar winkel nu in het hart van de opgewaardeerde site.

De adreswijziging naar het Engels Plein is maar een verhuizing van zo’n 200 meter, maar het luidt voor de Vaartkom en voor Apple Premium Reseller easy-m wel een nieuw hoofdstuk in. De verhuis komt er op een ideaal moment, nu stad Leuven van de Vaartkom een stijlvolle, levendige en groene stadswijk aan het maken is.

“Dit gloednieuwe pand is een ideale locatie om onze winkel, het voltallige team en onze kantoren te huisvesten. Niet alleen is het nieuwe filiaal wat minder afgelegen, onze klanten kunnen nu ook gemakkelijker gebruik maken van een ruime parking waar ze één uur lang gratis kunnen parkeren”, zegt Annick Maes, zaakvoerder van easy-m.

Uitstraling

De verhuis kwam er omdat het oude filiaal door de eigenaar verkocht werd. Het pand had dan wel een zekere charme door de industriële inrichting, toch viel de beslissing om te vertrekken niet bijzonder zwaar. “Het vorige gebouw was heel oud, wat we op financieel vlak uiteraard voelden. We betaalden ons blauw aan verwarming en onderhoud. Dat probleem is bij de nieuwe locatie van de baan.”

Over de auteur

Kirsten Bosmans

Kirsten Bosmans