Dronken bestuurders uit verkeer gehaald

Stefan Van de Weyer
8 maanden geleden
door Stefan Van de Weyer

De politie merkte voorbije weekend drie bestuurders op die of een overtreding hadden begaan of opvallend rijgedrag vertoonden. Na controle bleken ze te veel te hebben gedronken en moesten ze hun rijbewijs afgeven.

Een 29-jarige man uit Heverlee moest zaterdagnacht zijn rijbewijs inleveren nadat hij op de Geldenaaksebaan door een politiepatrouille werd gecontroleerd en een positieve ademtest aflegde. De man was op de Geldenaaksebaan aan kant gezet nadat de patrouille merkte dat hij enkele keren van zijn rijbaan was afgeweken.

Een 49-jarige man uit Sint-Lambrechts-Woluwe moest zaterdag omstreeks middernacht zijn rijbewijs inleveren nadat hij een positieve ademtest had afgelegd. De man werd aan kant gezet nadat een patrouille had gemerkt dat hij aan het station een verkeersovertreding beging.

Een 22-jarige bestuurder van een bromfiets moest zaterdag even na 22 uur zijn rijbewijs inleveren nadat hij een positieve ademtest had afgelegd. De bromfietser werd door een politiepatrouille aan kant gezet nadat hij op de Tiensesteenweg werd opgemerkt toen hij zonder licht vooraan rondreed.

Over de auteur

Stefan Van de Weyer

Stefan Van de Weyer