Dronkaards van straat gehaald Roes uitgeslapen in politiecel

Stefan Van de Weyer
12 maanden geleden
569 Views
door Stefan Van de Weyer

De politie moest zaterdag- en zondagochtend minstens een handvol keren ingrijpen toen ze dronken feestvierders op straat lagen liggen of ze enorm zagen wankelen.

Een twintigjarige man werd zondagochtend omstreeks zes uur aangetroffen op de grond in de Naamsestraat. Na controle door een medisch team bleek dat de man enkel stomdronken was. Hij werd te slapen gelegd in de politiecel.

Een zesendertigjarige Nederlander die zondagochtend na zijn bezoek aan de festivalweide van Werchter nog even naar Leuven was afgezakt, werd in stomdronken toestand en slapend aangetroffen op straat in de Kapucijnenvoer. De man had geen enkel besef meer van tijd noch plaats. Hij werd te slapen gelegd in de politiecel.

Een negentienjarige man uit Bierbeek werd zaterdagochtend omstreeks vijf uur slapend op de bank van de kotmadam op de Oude Markt aangetroffen. De jongeman werd met de combi overgebracht naar het politiecommissariaat. Onderweg was hij al terug in slaap gevallen. Hij kon uiteindelijk zijn roes uitslapen in de cel.

Een 23-jarige man uit Leuven die zaterdagochtend even na 5 uur wankelend over straat liep en geen zinnig woord meer kon uitbrengen, werd overgebracht naar het commissariaat om zijn roes uit te slapen in de cel.

Een 23-jarige Brit beëindigde een nachtje stappen in Leuven zaterdagochtend in de politiecel. De man wankelde over straat en kon zich niet meer verstaanbaar uitdrukken.

Over de auteur

Stefan Van de Weyer

Stefan Van de Weyer