Dit weekend Ideaal Wonen in Brabanthal

Bart Mertens
1 jaar geleden
319 Views
door Bart Mertens

Van 11 maart tot en met 19 maart vindt in de Leuvense Brabanthal de 45ste editie plaats van de populaire beurs Ideaal Wonen in Huis en Tuin. Voor mensen met verbouwingsplannen de ideale uitstap om inspiratie op te doen maar ook voor leuke ideeën voor de tuin is deze beurs een topper.

ideaal-wonen-leuven-beurs-aqua-serviceHet is alweer de hoogste tijd voor de populaire beurs Ideaal Wonen. Naar goede gewoonte vindt die plaats in de Brabanthal en wel van 11 tot en met 19 maart. Wat te verwachten? Veel ideeën en oplossingen voor mensen met bouw- of verbouwingsplannen. Ook voor de tuin kan je overigens inspiratie opdoen tijdens Ideaal Wonen. “Voor advies en informatie is Ideaal Wonen de ideale plaats. Je kan er prijzen en kwaliteit vergelijken. De hele beursoppervlakte beslaat maar liefst 12.000 m²”, zegt Marina Beullens van organisator Leuven Handelt!

Ideaal Wonen in Huis en Tuin is overigens een beurs in opmars want elk jaar opnieuw kan de beurs rekenen op zo’n 40.000 bezoekers. “Het bezoekersaantal is jaar na jaar gegroeid, mede dankzij de integratie van de standen over de tuin”, voegt Marina Beullens er nog aan toe. “We doen er trouwens alles aan om het de bezoekers zo aangenaam mogelijk te maken. De ruime parkeergelegenheid vlakbij de Brabanthal biedt plaats aan 950 wagens. Ideaal Wonen is ook snel bereikbaar met de fiets of met het openbaar vervoer.”

Ideaal Wonen in Huis en Tuin loopt van 11 maart tot en met 19 maart. Op weekdagen is de beurs geopend van 14 tot 20 uur en op zaterdag en zondag van 11 tot 19 uur. Meer info: www.ideaalwonen.be

Over de auteur

Bart Mertens

Bart Mertens