Dienstenchequebedrijf Plus Home Services op zoek naar 150 nieuwe collega’s via Jobcafé

Kirsten Bosmans
7 maanden geleden
door Kirsten Bosmans

Werkzoekenden met interesse voor een job in de particuliere schoonmaak waren vorige week welkom op het Jobcafé in één van de 58 vestigingen van Plus Home Services. Het dienstenchequebedrijf zette haar deuren open voor alle geïnteresseerden die graag meer wilden weten over de job van thuishulp met dienstencheques.

Met een heel verspreid kantorennetwerk in Vlaanderen en Brussel staat Plus Home Services bij meer dan 26.000 gezinnen in voor hulp in het huishouden. In 13 jaar tijd is het uitgegroeid tot een bedrijf met meer dan 4.500 medewerkers. Om tegemoet te komen aan de groeiende vraag naar thuishulp, is ze op zoek naar 150 nieuwe collega’s om hun team van huishoudhulpen te versterken.

Plus Home Services is niet alleen pionier in de sector van particuliere schoonmaak, maar ook één van de toonaangevende bedrijven. Enerzijds door haar aandacht voor de wensen van de klant (thuisbezoeken) en anderzijds door haar ondersteuning van de thuishulpen via opleidingen en werkbegeleiding.  Dit zijn troeven die uniek zijn in de sector. De levenskwaliteit van klanten en medewerkers verhogen, is dan ook haar missie. De groep streeft elke dag naar de hoogste kwaliteit.

Wie interesse had in een job als huishoudhulp kon vorige week naar het Plus Home Services Jobcafé in de Brusselsestraat 113 in Leuven. Tussen 14 en 19 uur gaven kantoormedewerkers en thuishulpen meer uitleg over de werking en dit in een ontspannen sfeer met een hapje en een drankje. Bovendien kreeg elke sollicitant een goodiebag mee naar huis en werd er ook rekening gehouden met de allerkleinsten onder ons: zij konden in het speciaal ingerichte kinderhoekje kleuren, terwijl hun mama of papa alle nodige info kreeg.

Over de auteur

Kirsten Bosmans

Kirsten Bosmans