Decoratiewinkel Shabby Chic & Co wint etalagewedstrijd Sint-Rochusverlichting

Stefan Van de Weyer
8 maanden geleden
door Stefan Van de Weyer

Vele kaarsjes brachten tijdens de Sint-Rochusverlichting sfeer in Aarschot. De inwoners zetten hun beste beentje voor om hun huis zo mooi mogelijk te verlichten, ook de handelaars deden mee.

Net als de voorbije jaren organiseerde de dienst Toerisme een etalagewedstrijd. Heel wat handelaars namen deel aan de wedstrijd en toverden hun etalages en gevels om tot echte blikvangers.

Jury
Ook dit jaar was de etalagewedstrijd een succes. Heel wat handelaars zetten hun handelszaak met een mooi verlichte etalage in de kijker. Het was dan ook niet makkelijk voor de jury om een keuze te maken.

Top drie
Uit alle deelnemers kwam decoratiewinkel Shabby Chic & Co als winnaar uit de bus. Optiek De Putter eindigde op de tweede plaats en kledijwinkel Minichic werd derde.

Deelnemende handelszaken Frituur Marina, The Merican Dream pop-up, Oud Stadhuis, Huis van Katoen, Aarschotse Döner Kebab, Minichic, Etcetera, Proximus Center Aarschot, Qu’ore Candles, Eetkafee, Erotica Center, Veritas, Thee met een Verhaal, Streekwinkdel de Vliertuin, Bij Carlos, Shabby Chic & Co en Optiek De Putter waagden hun kans en namen deel aan de etalagewedstrijd. Elke deelnemende handelaar kreeg 50 gratis theelichtjes. Binnenkort ontvangt ook elke deelnemer enkele foto’s van zijn verlichte handelszaak. De beste foto van elke handelszaak wordt tentoongesteld aan Parking Centrum in de Demervallei in één grote collage.

Over de auteur

Stefan Van de Weyer

Stefan Van de Weyer