De Stadsfabriek in teken van Moederdag

Stefan Van de Weyer
1 jaar geleden
100 Views
door Stefan Van de Weyer

De Stadsfabriek staat van 2 tot en met 14 mei 2017 in het teken van Moederdag en krijgt voor de gelegenheid de naam ‘Het Moederhuis’. Vier mama-onderneemsters toveren De Stadsfabriek om tot een plek waar (toekomstige) moeders thuis zijn.

Het Moederhuis Marlies Van Wemmel doopt De Stadsfabriek om tot Het Moederhuis. De ruimte wordt ingericht met vier pop-up winkeltjes die originele en praktische cadeaus voor moeders aanbieden. Twalsiree heeft een unieke selectie tafelzeilen, Les bijoux de FrouFrou verkoopt handgemaakte sieraden, H’Ellelujah is dol op wol en haakt prachtige knuffels en interieuritems en Beleefboerderij De vliertuin biedt streekproducten en natuurlijke verzorgingscrèmes aan.

Verder kunnen (toekomstige) moeders en hun kroost er doorlopend terecht in het borstvoedings-, info- en zithoekje. Op woensdagen en zaterdagen worden een knutseltafel en fotocorner ingericht.

Op vrijdag 12 mei is er een workshop draagdoeken… De lijst met activiteiten voor (toekomstige) moeders en hun kroost is eindeloos. Deze week openden trouwens op deze locatie ook vier nieuwe pop-ups de deuren: E-jewels, Sugarkat, Sharisma en Unik Magik.

Meer info over Het Moederhuis? Het Moederhuis https://www.facebook.com/events/1858241344397137/
Van dinsdag 2 tot en met zaterdag 14 mei 2017, telkens van 10 tot 18 uur.

Over de auteur

Stefan Van de Weyer

Stefan Van de Weyer