Creatieve ondernemers organiseren makers markt

Kirsten Bosmans
11 maanden geleden
door Kirsten Bosmans

Veertien creatieve ondernemers komen samen en organiseren een makers markt. Dit doen ze om kleine of startende ondernemers, die in Vlaanderen meer en meer opkomen, een boost te geven. De pop-up vindt plaats op zondag 9 december van 11 tot 18 uur in de Kloosterstraat 1 in Korbeek-Lo.

‘Voor gezelligheid, voor kerst, voor cadeaus’. Met deze slogan willen ze duidelijk maken dat het niet enkel een winkel is waar je cadeaus kan vinden. Je kan er ook terecht om een gezellige dag te beleven. Een leuke babbel met één van de makers, nieuwe makers ontdekken of er gewoon even tussenuit met vrienden of familie.

Kristien van Tulips & Cake bakt koekjes voor het goede doel. De opbrengst van de koekjesverkoop gaat naar noodzakelijke operaties van een jong meisje. Zoveel koekjes eten als je wilt kan dus voor één keer zonder last te hebben van je geweten.

Het aanbod op de makers markt is zeer gevarieerd en gaat van keramiek, textiel, papierwaren, leder tot juwelen, maar mensen kunnen er ook terecht voor een versgebakken stuk taart of ambachtelijk ijs, een koffie uit de hand van een echte barista en voor Belgische gin.

De winter pop-up is een uitstekende kans als je nog leuke kerstcadeaus wilt scoren. Origineel zullen je cadeaus dit jaar zeker zijn.

Meer info: www.facebook.com/winterpopupleuven

 

Over de auteur

Kirsten Bosmans

Kirsten Bosmans