Commerciële partners OH Leuven vernieuwen hun partnership

Stefan Van de Weyer
3 jaar geleden
door Stefan Van de Weyer

Het commercieel team van voetbalclub OH Leuven heeft de voorbije weken prima werk geleverd. Heel wat partners van de club bevestigden het vertrouwen. Er wordt ook een nieuwe naam toegevoegd aan de lijst van verenigingen die OHL steunen, namelijk SD Worx.

GMS Leuven, de bekende Mercedes-Benz en Nissan garage uit Haasrode, zal ook komend seizoen de shorts van de Leuvense ploeg sieren. De kledij aangeboden in de fanshop, los van onze wedstrijdkledij, zal geproduceerd worden bij Texet, sinds jaar en dag trouwe partner. Daarnaast zal TeleSafe opnieuw aanwezig zijn in stadion Den Dreef en de club ondersteunen in de IT. Ook Optiek De Pauw heeft het engagement voor het seizoen 2016-2017 verlengd. Ze verzorgen ook de boarding achter doel en zijn lid van de Business Club.

Een in het oog springende nieuwkomer is SD Worx. CEO Steven Van Hoorebeke is al enkele jaren lid van de Business Club en heeft samen met Kurt Van Horenbeeck besloten om de sponsoring op te drijven en meer te betekenen voor de club. Daarnaast zal SD Worx als sociaal secretariaat ook nauw betrokken zijn bij de werking van de club.

Over de auteur

Stefan Van de Weyer

Stefan Van de Weyer