Circus Barones in Leuven: Een reis doorheen dromenland 25 gratis duotickets te winnen

Stefan Van de Weyer
2 jaar geleden
door Stefan Van de Weyer

Het Circus Barones is opnieuw aanwezig in Leuven. Met hun mooie en goed verwarmde tent staan ze aan de parking van de Brabanthal en dit nog tot en met zondag 6 november. Voor de voorstelling van zaterdag 5 november vijfentwintig gratis duotickets weg.

In 2016 neemt Circus Barones het publiek mee in een reis doorheen Dromenland samen met clowns Patatje en Ronny. Ze dromen over een sensationeel en gevarieerd circus vol magische momenten. Met dit droomprogramma willen wij ons publiek fascineren. Onze kamelen met de koninklijke namen Caspar, Melchior en Balthazar zijn een unieke attractie in België.

De gevarieerde acts met verschillende diersoorten worden verfijnd door onze internationale artiesten. Zij zorgen voor een onvergetelijke mix van luchtacrobatiek en meesterlijk werk op de slappe koord met tussendoor een vleugje comedy van Café de Paris. Daarnaast kan u het jongleren van de next generation aanschouwen en nog veel meer halsbrekende toeren waarvan u de adem zult inhouden. Ook onze clowns zullen voor de nodige humor zorgen. Het nieuwe programma wordt zoals elk jaar een betovering voor groot en klein.

Wij verheugen ons op uw bezoek aan het modernste Circuspaleis van België om samen met ons een onvergetelijke reis te beleven. Welkom in de magische wereld van het Circus Barones.

Wie interesse heeft in de gratis duotickets moet zo snel mogelijk mailen naar circusbarones.secretariaat@gmail.com. In de mail moet zeker je naam en volledig adres én de vermelding Leuven Actueel  staan. De gratis duotickets  zijn enkel geldig op zaterdag 5 november om 18 uur. Er kan maar één duoticket per persoon weggeven worden op het zelfde adres. De winnaars moeten zich persoonlijk aanmelden op vertoon van paspoort en email.

Kaarten zijn ook verkrijgbaar aan de kassa van het circus vanaf 1 uur voor elke voorstelling. De link voor online tickets te bestellen vind je op de pagina “tourkalender” op www.circusbarones.com

Over de auteur

Stefan Van de Weyer

Stefan Van de Weyer