Bussen De Lijn in centrum twee dagen langer omgeleid

Bondgenotenlaan Justus Lipsius
Stefan Van de Weyer
6 maanden geleden
751 Views
door Stefan Van de Weyer

De werkzaamheden ter hoogte van het standbeeld van Justus Lipsius op de Bondgenotenlaan duren nog tot en met 2 mei in plaats van 30 april. Hierdoor zullen de bussen van De Lijn twee dagen langer omgeleid worden.

De werkzaamheden aan het pleintje rond het standbeeld van Justus Lipsius in Leuven zullen twee dagen langer duren dan voorzien. Dat betekent dat de bussen van De Lijn Vlaams-Brabant pas op woensdag 3 mei hun gewoonlijke reisweg in het centrum van de stad zullen hernemen. Reizigers kunnen tot die datum niet terecht aan de haltes Rector De Somerplein en Jan Stasstraat. Heel wat bussen van het station naar het centrum van Leuven rijden om via de ring en hebben een tijdelijke halte op de hoek van de Fonteinstraat en de Brusselsestraat. Voor de bussen richting station zijn er vervanghaltes in de Rijschoolstraat en de Van Den Gheynlaan.

Over de auteur

Stefan Van de Weyer

Stefan Van de Weyer

1 Comment

  • Wat mij betreft mogen die werkzaamheden tot “in de eeuwigheid” duren. Weg met de bussen in de mooiste “laan” van Leuven! Circulatieplannen in overvloed maar de Lijn blijft onbesproken. Laat alle streekbussen via de ring rijden en maak een deftig plan voor een stadsbus!