Bloemenwinkel 50 Tinten Groen zet zich dubbel in voor het goede doel

Stefan Van de Weyer
1 jaar geleden
door Stefan Van de Weyer

Heel wat mensen brengen tijdens de kerstperiode hun tijd door in een ziekenhuis of in een rusthuis. Daarom organiseert bloemenwinkel 50 Tinten Groen uit Wilsele samen met enkele marketingstudenten aan de UC Leuven-Limburg de komende periode een plantjesactie waarmee men aandacht vraagt voor mensen die zich in een moeilijke periode begeven. “Met deze actie hopen we mensen een hart onder de riem te steken en een lach op hun gezicht te toveren met een kamperplant die ze krijgen van onbekenden”, aldus Maaike Longin, studente Marketing aan de UC Leuven-Limburg.

December, de maand waar de dagen korter worden en mensen meer nood hebben aan gezelligheid. Toch zijn er heel wat Vlamingen die zich eenzaam voelen en nood hebben aan een lach op hun gezicht. Daarom kan men bij de bloemenwinkel 50 Tinten Groen een kamerplant aankopen voor een prijs van vijf euro die nadien door de bloemenwinkel gegeven wordt aan patiënten in een ziekenhuis of bewoners in een rusthuis. Daarnaast gaat de opbrengst van deze actie naar Oostrem. Dit is een VZW te Herent die zich inzet voor volwassenen met een beperking, multiple-sclerose of een niet-aangeboren hersenletsel.

Wie deze actie wilt steunen, kan terecht op de website www.50tintengroen.be of in de winkel op de Aarschotsesteenweg in Wilsele zelf, waar men een kamerplant kan aankopen voor vijf euro die bezorgd wordt bij een persoon die er nood aan heeft. De volledige winst gaat rechtstreeks naar Oostrem.

Over de auteur

Stefan Van de Weyer

Stefan Van de Weyer