Biowinkel The Food Hub opent de deuren aan station

Stefan Van de Weyer
2 jaar geleden
1,387 Views
door Stefan Van de Weyer

Aan de achterzijde van het Leuvense station zal binnenkort een flink uit de kluiten gewassen biowinkel openen, The Food Hub. De Australiër Simon Clissold is de grote bezieler van dit project op het Benedenplein in Kessel-Lo.

Hij opende in 2015 nog een tijdelijke shop in het OPEK aan de Vaartkom vooraleer zijn definitieve stek te vinden in Kessel-Lo. Opmerkelijk is dat je bij ieder product kan bekijken wie het vervaardigde en waar je het geld dat je ervoor betaalt heen gaat. Wat kan je er zo vinden? Groenten, fruit, vlees, droge voeding, dranken, brood en kaas die rechtstreeks komen van plaatelijke landbouwers, maar bijvoorbeeld ook uit het zuiderse Italië of Spanje.

The Food Hub opent op woensdag 5 oktober feestelijk de deuren tussen 16 en 19 uur met een heuse bio-boerenmarkt.

Over de auteur

Stefan Van de Weyer

Stefan Van de Weyer