Bert Longin met topteam aan de start van de 24 uren van Zolder

Leuvenaar Bert Longin heeft ook dit jaar de 24 uren van Zolder met stip genoteerd in zijn agenda. Deelnemen doet hij in de imposante Audi R8 Ultra van het WRT team, dat al meermaals bewezen heeft dé specialist te zijn in races rond de klok. Met de ervaring van Bert Longin en Anthony Kumpen en de vechtlust van jonge talenten Laurens Vanthoor en Enzo Ide gaat de vierkoppige bemanning gewapend naar de start.

“Ik kijk er enorm naar uit om met deze wagen en vooral dit team aan de start te verschijnen. Samen hebben we al 13 overwinningen in de 24 uren van Zolder op de teller staan. Anthony heeft er 6, ikzelf 5, Enzo en Laurens elk 1. Ik denk dat hiermee onze ambities voor de race duidelijk gesteld zijn. Maar toch wil ik het vel van de beer niet verkopen voor hij geschoten is.”

“Hoewel we topfavoriet zijn en op papier de sterkste formatie hebben, is en blijft de autosport ook een mechanische sport en kan er altijd iets fout gaan,” vertelt een gemotiveerde Bert Longin.”Ik ben dit weekend ook actief in de Porsche Carrera Challenge Benelux, samen met teammaat Frank Beliën. Ook daar zullen we moeten strijden voor elke meter!”

De 24 uur van Zolder start op zaterdag 31 augustus om 16u00 en gaat dan de klok rond. De aankomst wordt live uitgezonden op VIER. 

Over de auteur

Leuven Actueel

Leuven Actueel