Bert Longin geeft Marieke Vervoort circuitdoop in Zolder

Marieke Vervoort heeft vandaag één van haar dromen waargemaakt. Met dank aan Bert Longin, de bekende autopiloot uit Wilsele. Bert nam Marieke mee naar het circuit van Zolder en gaf haar een echte circuitdoop. “Het was fantastisch”, vat Marieke Vervoort haar unieke ervaring samen.

Marieke: “Vandaag is een droom van me uit gekomen: meerijden met een ‘snelle wagen’ op het circuit van Zolder. Het was fantastisch! Als kind zag ik eens bij mijn tante in Schoot een rally passeren en toen dacht ik al ‘wauw dat wil ik ook ooit eens doen’. Die dag is me altijd bijgebleven. Toen ik een tijdje geleden met de handbike op het circuit van Zolder reed voor een triatlon,verbeeldde ik me de hele tijd dat ik in een racewagen zat. Zo is de droom om eens te kunnen meerijden in een echte raceauto nog meer gaan groeien. Vandaag was het dan eindelijk zover en mocht ik plaatsnemen naast Bert Longin, spannend. Eenmaal in de wagen voelde het net andersom; ik verbeeldDe me de hele tijd dat ik in mijn wheeler zat. Schrik heb ik niet gehad, integendeel, ik had het volle vertrouwen in Bert en heb zelfs stiekem mijn iPhone boven gehaald om een filmpje te maken! Het was een superfijne ervaring en ik heb erg genoten van deze dag.”

Over de auteur

Leuven Actueel

Leuven Actueel