Bereid je voor op de zomer met deze drie tips!

Kirsten Bosmans
1 jaar geleden
door Kirsten Bosmans

Ben jij al klaar voor de zomer? En je tuin? Als je de komende zomermaanden volop wil genieten van je tuin en topmomenten wil beleven in de openlucht is kwaliteitsvol tuinmeubilair niet weg te denken. Maar luxe tuinmeubels selecteren die volledig bij jou passen, vraagt tijd. Roep daarom persoonlijk advies in bij Home & Garden, dé specialist in luxe tuinmeubels. En laat je inspireren door deze drie handige tips.

  1. Kies voor vlechtwerk of ruw geweven stof

Materialen met een ruwe structuur geven een verfijnde look en zijn volop terug te vinden in de nieuwste collecties design tuinmeubelen. Maak van je tuin een plaats waar je heerlijk kan relaxen door karaktervol design dat een genuanceerde sfeer creëert. Stoelen, ligzetels: geweven stof is altijd een topper, ook in combinatie met frames en onderstellen in teak, aluminium of inox.

  1. Verleng je leefruimte naar buiten

Indoor leefruimtes vloeien vaker samen met de tuin. Kies dus voor meubels die zowel binnen als buiten tot hun recht komen. Hiermee vloeien leefruimte en tuin mooi in elkaar over.

  1. Omarm natuurlijke materialen

Meer dan ooit doen natuurlijke materialen hun intrede bij luxe tuinmeubels. Om nog beter aan te sluiten bij de omgeving zijn veel ontwerpen zelfs geïnspireerd op de natuur. Dit leidt tot verrassende tuinmeubels die de rust van je tuin versterken.

De drie trends zijn terug te vinden bij Home & Garden in Korbeek-Lo. Loop langs en laat je informeren over de duurzaamheid en oorsprong van de gebruikte materialen in de luxe tuinmeubels. De winkel is ook open op maandag 30 april en dinsdag 1 mei.

Meer info: www.homegarden.be

Over de auteur

Kirsten Bosmans

Kirsten Bosmans