Alweer ongevallen door glad wegdek

Kirsten Bosmans
2 jaar geleden
door Kirsten Bosmans

Het gladde wegdek heeft ook gisteren tot heel wat ongevalletjes geleid. Zowel voetgangers, fietsers als autobestuurders gingen onderuit.

Een 32-jarige vrouw uit Leuven werd donderdagmorgen omstreeks 9 uur met een ziekenwagen overgebracht naar het Heilig Hartziekenhuis. De vrouw reed met haar fiets op het fietspad langsheen de Tervuursevest toen ze ter hoogte van het voetbalstadion ten val kwam. Het fietspad lag er toen glad bij. De fietsster kwam met een klap op haar schouder terecht. Ze raakte daarbij licht gewond.

Donderdagmorgen kwam in de Nieuwe Kerkhofdreef een 46-jarige postbode uit Leuven ten val toen hij op het gladde wegdek weggleed. Hij raakte daarbij gewond aan een been. Hij werd met de ziekenwagen overgebracht naar het UZ Gasthuisberg.

Donderdagmorgen omstreeks 8 uur verloor een 62-jarige vrouw uit Oud-Heverlee in een bocht in de Jules Vandenbemptlaan de controle over het stuur van haar auto. Ze ging aan het slippen op het gladde wegdek en reed twee geparkeerde voertuigen aan. Niemand raakte gewond.

Over de auteur

Kirsten Bosmans

Kirsten Bosmans