45TOEREN is klaar voor een nieuwe editie

Stefan Van de Weyer
3 jaar geleden
door Stefan Van de Weyer

De Provincie Vlaams-Brabant en Muziekcentrum Het Depot gaan op zoek naar de beste dj’s van Vlaams-Brabant. Er worden in oktober van dit jaar drie voorrondes georganiseerd, waaronder ééntje in Het Depot. Het concept werd 45Toeren gedoopt. De focus ligt meer dan ooit op talent en potentieel, je eigen stijl ontwikkelen en op korte tijd grote stappen vooruit zetten.

In drie voorrondes in JC De Klinker (01/10), Nijdrop (08/10) en Het Depot (15/10) komen achttien geselecteerde dj’s oog in oog te staan met een gerenommeerde jury. Laat tijdens een ‘alles of niets’- auditie zien wat je kan, toon je eigenheid, je stijl en krijg rechtstreeks juryfeedback.

Na deze eerste selectie trekken tien dj’s of dj-acts in november op afzondering. Tijdens een exclusief bootcamp op een toplocatie, word je maar liefst drie dagen en nachten ondergedompeld in allerhande hands-on sessies. De juryleden worden coaches, je draait showcases en probeert nieuwe dingen uit. ’s Avonds wordt luidop gedroomd over carrières en overdag word je overladen met tips en tricks om die droom ook waar te maken.

Op het einde van het bootcamp kiezen vier coaches elk één winnaar. Deze ‘poulains’ krijgen een jaar lang coaching, artistieke en zakelijke begeleiding en tal van mooie speelkansen binnen en buiten de provincie.

Voel jij je de geknipte opvolger voor Masai, KLBR, Iblical, Synik of Mensch, erger je niet? Schrijf je dan als de bliksem in en wie weet word jij één van de Poulains van 45Toeren 2016! Inschrijven kan op http://vi.be/vibe/portal/calls/a0f017ec-28a8-4d65-857f-b2731598030f

Wil je nog meer info of volg je graag de laatste nieuwtjes van 45TOEREN dan kan je terecht op de website of Facebook!

Over de auteur

Stefan Van de Weyer

Stefan Van de Weyer