39ste editie Parkfeesten zetten zomervakantie in

Stefan Van de Weyer
1 jaar geleden
door Stefan Van de Weyer

Voor de 39ste keer vinden de traditionele Parkfeesten plaats, dit jaar op 30 juni en 1 juli, in het prachtig, historisch decor van het deels vernieuwde Abdij van Park. Een leuk begin van de zomervakantie.

Ze beginnen er zaterdag aan om 14 uur en vanaf 19 uur treden Lieveke, Jens & Jonathan en Pascal Montelli op. De presentatie is in handen van Ron Van Praag. Vanaf 17 uur kunnen de hongerigen zich te goed komen doen aan onze BBQ, aan de democratische prijs van veertien euro. Hiervoor moet men inschrijven vóór 22 juni via 0474 88 65 30.

Op zondag beginnen ze er al aan om 10 uur met een gezellige rommelmarkt op het Hoeveplein van de abdij. Inschrijven hiervoor kan telefonisch op bovenstaand infonummer (in het vet) en je betaalt vijf euro per vijf lopende meter op rekening BE89 7343 3328 0285 van KWB Park-Heverlee. Om 11 uur is er in het lokaal Patmos een misviering. In de namiddag staat er een optreden gepland van Frederic en de Prins Junior Band.

Op beide dagen kan je genieten van de KWB-cocktail en worden er frietjes, hamburgers, taart, en nog meer lekkers aangeboden. Op zondag tussen 13.30 en 15.30 uur kunnen de kinderen zich laten schminken.

De Parkfeesten zijn een organisatie van KWB Park-Heverlee, met de steun van Stad Leuven.

Over de auteur

Stefan Van de Weyer

Stefan Van de Weyer